divendres, 30 d’agost del 2013

Anbaso Castellfollit i III Btt Serra d'Almenara

Aquest passat diumenge és va celebrar la 5na prova del circuit Anbaso a la població de Castellfollit del boix. Un dels nostres socis el Nil Garcia hi va participar amb una molt bona classificació 65è de la general i 6è en categoria júnior. El Nil destaca que es tractava d'un traçat molt dur i tècnic, habitual en els circuits Anbaso. Enhorabona segueix així!

També destaquem la participació d'un altre soci el Gustavo Ligero en la 3ra edició de la Serra d'Almenara, amb una excel·lent 7na posició de la classificació general i amb un temps de 1h i 52 min per realitzar el traçat Rally de 45 km. Enhorabona crack!

dilluns, 19 d’agost del 2013

Duatló la Secuita

Ahir es va celebrar la duatló de la Secuita, on dos dels nostres corredors i van participar-hi sense tenir-ho planificat, l'Oscar Carrasco i el Sergi Pesarrodona.
El recorregut consistia en realizar 5 km corrent, 15 km en btt i 2,5 km corrent novament.
Finalment arrivaren en 4ta i 5na posició respectivament d'entre un total d'uns 70 participants. Cal destecar la 1ra posició del Sergi Pesarrodona en la categoria d'èlit.
Enhorabona nanus!!!

dimarts, 9 de juliol del 2013

Duatló les Mines d'Osor - Terres de Segadors

Aquest passat diumenge es va celebrar l'última prova de duatló de la lligueta puntuable de Terres de Segadors a la población d'Osor.
Dos integrants del nostre club i varen participar, Oscar Carrasco i Sergi Pesarrodona.
La prova consistia en realizar un recorregut de 6 km corrent i 32 km en btt. El traçat transcorria per camins i senders en un entorn muntanyos espectacular i de frundosos boscos. Els nostres corredors destaquen la duressa de la prova sobretot pel que fa el tram de btt, ja que els primers 20 km eren de pujada constant sense descans on s'acumulaven 1000 metres de desnivell.
Finalment la prova se la va adjudicar el campió del món en duatlons de muntanya Francesc Freixer. Pel que fa els nostres corredors, en Sergi va entrar en la 10na posició i l'Oscar no va poder concloure la prova per problemes mecànics quan es trobava molt ben classificat.
Enhorabona a tots!

dijous, 20 de juny del 2013

TDM'13: Terra de Maquis

Passats uns dies i ja recuperats el 100%, expliquem les nostres sensacions  viscudes en aquesta edició del Terra de Maquis.

TDM'13, és una prova de btt que es realitza en dues etapes, 130km. etapa 1 i 106km etapa 2 i que transcorre per bona part dels municipis de la nostra comarca del Bages. El seu recorregut és espectacular i molt entretingut ja que el 70% d'aquest està compost per senders i corriols d'arreu de la comarca. Alhora fa que sigui molt dur i exigent. La prova consisteix en que els participants completin les dues etapes per ser un Maqui, "escalafó" difícil d'assolir.
La mística de la prova rau en reviure el que els "maquis" originals d'aquella època sentien al travessar els frondosos boscos i camins del nostre territori. Arribar a ser un maqui demostra valentia, valor, atreviment i coneixement de la geografia de la comarca tal i com l'últim maqui que va lluitar contra el franquisme ,"en Caracremada" va demostrar al llarg de la seva vida.

Els 3 representats del club que hi vam participar (Sergi Pesarrodona, Ricard Vall i Jordi Gall) podem estar ben orgullosos per haver assolit de nou aquest repte. Vam completar les dues etapes amb molt bones sensacions ja que el nostre objectiu principal era finalitzar-la sense tenir en compte com a primera premissa el temps invertit. No obstant, vam assolir-lo en un total de 19h i 30 minuts que en un cap de setmana marcat per les altes temperatures va portar-nos a una merescuda 44, 45 i 46ena posició en el rànquing final.

Des de l'entitat animem a què socis del club la tinguin en compte per a properes edicions. No us decepcionarà!

També volem donar l'enhorabona a tota la organització (Outcat-Terra de maquis) i el suport tècnic de Tomàs Bellés per la seva gran gestió en un esdeveniment de tanta envergadura i animem a què segueixin treballant tant i tant bé per a properes edicions!

Val la pena participar a Terra de Maquis? Què creieu?

diumenge, 9 de juny del 2013

3 HR Fira de Reus

Ahir es van celebrar les 3 hores de resistència de la fira de Reus on hi participaren 3 corredors del nostre club formant equip, Jordi Gall, Ricard Vall i Sergi Pesarrodona. L'equip format pels 3 integrants va assol·lir una meritoria 2na posició pel que fa a la classificació d'equips de 3 i 4rts pel que fa a la categoria general.
Els corredors destaquen el bon ambient que es va viure durant el transcurs de la cursa.