3 HORES RESISTÈNCIA


Les 3 hores de resistència de Sant Joan de Vilatorrada es celebraran el proper dia 7 de Juny de 2014. L'ubicació de la prova és a l'avinguda Torrent Canigó davant del Mas Llobet.


1.    Reglament de les 3 hores de resistència:
 

Les 3 hores de resistència de Sant Joan de Vilatorrada és una prova de BTT on hi participen equips de 2 o 3 corredors/es i on la finalitat és donar el màxim de voltes per relleus en un circuit tancat.L’organització posarà a disposició de cada equip un box, un sistema de control de voltes, un dorsal, i els documents necessaris pel desenvolupament de la prova.

Cada corredor haurà d’utilitzar la seva bicicleta i el testimoni serà el donat per l’organització. És indispensable l’intercanvi del testimoni entre els membres de l’equip per poder comptabilitzar les voltes i sempre es farà dins el seu BOX.

La inscripció està limitada a 75 equips. Les inscripcions es duran a terme a través del nostre blog: vilatorradaesportclub.blogspot.com en l'apartat d'inscripcions. L’ordre d’inscripció determinarà la posició de sortida, que es farà tipus Le Mans. Els participants menors d’edat hauran de presentar l’autorització signada del pare, mare o tutor en el momento de la recollida del dorsal. Si en el cercador de google no localitzeu el nostre blog utilitzeu altres cercadors com: bing, yahoo o altavista.

El mateix dia a partir de les 15:00h. es procedirà a la recollida i entrega dels dorsals i s'entregarà la bossa del corredor amb els obsequis. En cada bossa hi haurà 1 tiquet per l'entrepà i la beguda.

2. Categories:
 
 • Senior
 • Femení
 • Mixte
 • Veterans (+40 anys)
 • Junior (fins als 18 anys)
 • Local (tots els integrants de l’equip han d’estar empadronats al municipi de Sant Joan de Vilatorrada)
 

3. Horaris:

 
A partir de les 15:30 i fins les 16:15h el circuit quedarà obert per tal de poder fer el reconeixement.

La cursa s'iniciarà a les 16:30h i finalitzarà a les 19:30h.

Passades 3 hores des de l’inici, es donarà per finalitzada la cursa deixant acabar la volta a tots els corredors que en aquell moment encara estiguin donant-la.

4. Preus:

 
El preu de la inscripció anticipada és de 17€ pels federats i de 22€ sense llicència (assegurança per un dia). També és podran fer inscripcions al mateix dia sempre i quan hi hagin places disponibles amb un recàrrec de 3€ per inscripció.

 
5. Normes generals:

 • És obligatori l’ús del casc.
 • És obligatori portar la llicència federativa de la FCC i el DNI a la recollida dels dorsals.
 • Durant la cursa s’ha de respectar als altres corredors. Recomanem demanar pas amb uns metres d’antel·lació. Si us demanen pas cal respectar-ho.
 • S’ha de respectar el format del dorsal. No es pot retallar, doblegar o tapar. Caldrà retornar-los en condicions dignes a la organització.
 • En cap cas es pot anar en direcció contrària al sentit de la cursa.
 • S’ha de respectar qualsevol indicació donada per l’organització en qualsevol moment de la cursa.

 
6. Classificacions, premis i obsequis:

 
Al finalitzar la cursa es faran públiques les classificacions i es procedirà a l’entrega dels premis.

Els premis s'entregaran als 3 primers equips classificats de la classificació general i als primers classificats de les subcategories (Femení, Mixte, Senior, Veterans, Junior i Local).
Al finalitzar la prova també es procedirà a l'entrega dels obsequis, previament sortejats durant el transcurs de la prova.


7. Motius de desqualificació:


Es seguirà un estricte control durant la cursa. Qualsevol anomalia serà penalitzada:
 • Retallar algun tram del circuit.
 • No fer cas de les indicacions de l‘organització.
 • Fer el relleu fora de la zona de BOX.
 • No portar casc mentre s’està voltant.
 • No portar el dorsal a la vista.*L’organització es reserva el dret de modificar el circuit si es presenten situacions imprevistes. També es pot suspendre la cursa per anomalies meteorològiques o d’altres situacions d’extrema urgència, però en cap cas es retornarà els diners de la inscripció. Tanmateix l’organització no és fa càrreg de la pèrdua o robatori de les partinences personals.

El fet de participar en les 3 hores de resistència implica l’acceptació d’aquest reglament.
Aquest queda obert a possibles modificacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada