dilluns, 23 de desembre del 2013

CURSA TRAIL RUNNING - ARCS SANT JOAN DE VILATORRADA

Bona participació del club en la segona prova del campionat de curses de muntanya els Arcs que es va celebrar ahir diumenge en el nostre municipi.
La prova com totes les del campionat va ser molt exigent ja que consistia en un recorregut de 14 km i 760 metres de desnivell acumulat. El seu traçat  resseguia bona part dels senders i corriols de la nostra emblemàtica muntanya "el Collbaix" fent-hi un parell d'ascensos fins el seu punt més alt.
Per part del club hi van participar el Jordi Gall, Toni Jandula, Jordi Vall i Sergi Pesarrodona, quedant classificats en les següents posicions; Sergi Pesarrodona 19è de la general amb un temps de 1h i 16 min. a 7 min. del primer classificat, Jordi Gall 58è i 1h i 26 min., Jordi Vall 69è i 1h i 28 min. i Toni Jandula 147è i 1h i 47 min.
Aquesta segona prova del campionat va tenir molt bona participació ja que van donar sortida a més de 230 corredors disposats a donar-ho tot i gaudir de una gran matinal de trail-running.
Enhorabona a tota la organització i als membres del club per participar-hi!