dilluns, 30 de desembre del 2013

NADALENCA 2013

 
Enguany era la segona edició i aquest cop es van aplegar més de 200 ciclistes que a les 08:30h iniciaven la marxa des de la zona del Congost just davant del pavelló de bàsquet de La Bruixa d'Or de Manresa. La marxa va començar amb molt de fred i molt de vent que de seguida va anar minvant per la sortida del sol i l'esforç dels ciclistes en realitzar el recorregut d'uns gairebé 40 quilòmetres.
El circuit no estava senyalitzat i per això l'organització va disposar d'un track que els participants van poder descarregar-se des de la web de Wikiloc amb el nom de Nadalenca 2013 i dins de l'usuari Terra de Maquis (http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5827521).
El recorregut va ser molt variat, tècnic i dur, amb fortes pujades, trialeres tècniques, senders i corriols molt divertits, pista ample i ciclable i moltes d'altres sorpreses.
L'organització va preparar coca i cava per tothom a la pista d'enlairament de parapent.
La suor, el fred i el fort vent de dalt de la muntanya va fer que els bikers s'afanyessin per brindar per un Bon Nadal i un feliç any nou 2014 i sobretot el desig de poder tornar l'any que ve a la III Nadalenca.
Per part del club i varen pendre part un bon grapat de socis que van passar-ho genial!
Des de VEC! felicitem a tots els organitzadors i col·laboradors per aquesta gran jornada ciclista.
 

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada