dilluns, 28 d’octubre del 2013

L'Artesenca btt - Maqui Zero - 10 km urbans Manresa - Cursa solidària País del Cava

Cap de setmana amb molta activitat esportiva d'alguns membres del club en les diferents disciplines (cycling & run).

Per començar i en la disciplina de btt destaquem la presència de molts socis del club en la pedalada d'Artès anomenada Artesenca.
Pedalada que constava de 32 km. de btt amb una bona part de corriols i amb una botifarrada al km.20.
Durant el recorregut van sorgir alguns entrebancs mecànics que per sort es van poder solucionar i acabar el recorregut sense problemes. Tot i així els nostres socis participants remarquen que va ser una gran matinal de btt entre companys i que va haver-hi molt bon ambient.

Seguint en la disciplina de btt dissabte es va celebrar la Maqui Zero, una pedalada organitzada pels companys d'OUTCAT on hi varen assistir molts ciclistes que anteriorment havien participat en la prova de btt de Terra de Maquis que es va celebrar el passat mes de Juny.
El recorregut que van preparar transcorria per la Serra d'Ensija i Rasos de Peguera i constava de 65km. amb molt de desnivell acumulat 2800 metres. Per part del club hi va assistir-hi el Ricard Vall que en destaca el caire festiu de la pedalada entre Maquis!

Pel que fa a la disciplina de "run" a Manresa es va celebrar la 10na edició dels 10km urbans on van participar 950 corredors. El traçat segons informa el nostre soci participant Toni Jandula  era igual que en edicions anteriors amb la pujada dels dolors a la Salle i de la carpa del riu al passeig Pere III com a punts forts. La prova la va guanyar el Pol Guillen de l'equip New Balance amb un temps de 31:00 min. El Toni va finalitzar en la posició 440 amb un molt bon temps 47:45 min. Enhorabona! L'any vinent més i millor!

En la mateixa disciplina també es va celebrar la Cursa solidària del País del Cava.
Una prova que transcorria per les poblacions de Vilafranca i Sant Sadurní, i que constava d'un traçat de 13,5 km i on per part del club hi va participar l'Oscar Carrasco finalitzant la prova en una meritòria i excel·lent 8na posició de la general i 2on en la categoria de Veterans A (de 35 a 45 anys) d'entre un total de 1400 corredors. Enhorabona crack!

Felicitats a tots per la vostre presència en les diferents proves setmana rere setmana!