dijous, 3 d’octubre del 2013

Selenika 2013

Novament espectacular la Selenika d'enguany!

Aquest passat diumenge es va celebrar la tant popular cursa de btt "Selenika" on hi van pendre part 1478 participants.
Enguany era la 25na edició i per aquest fet els organitzadors van traçar un recorregut més exigent que mai amb 120 km i 2400 de desnivell acumulat.
El recorregut amb inici i final des de la població de Navarcles transcurria per les poblacions d'Artés, Santa Maria d'Oló, Oristà, Olost i Avinyó amb bona afluencia de públic en molts dels seus trams.

La nostra entitat i va pendre part amb 6 integrants, Ricard Vall, Toni Jandula, Toni Franco, Joan Bruguera, Xavi Martinez i Sergi Pesarrodona, també i van ser presents tot i no participar-hi el Jordi Gall i Oscar Carrasco donant suport en tot moment i que per aquest fet els hi donem les gràcies i en especial en el Jordi al qui li desitgem una ràpida recuperació de la seva lesió.

Els nostres corredors destaquen que el recorregut era molt dur degut als constants desnivells i per la tanta pols acumulada en bona part del traçat que feia més difícil pedalar amb comoditat alhora que remarquen l'espectacularitat de tota la prova en general.
Finalment els nostres corredors tots varen finalitzar la prova i van quedar molt ben classificats.
Sergi Pesarrodona - 12è classificat amb un temps de 5h i 28 min.
Ricard Vall - 27è classificat en 5h i 44 min.
Toni Jandula - 849è classificat en 8h i 43 min.
Toni Franco - 851è classificat en 8h i 43 min.
Xavi Martínez - 979è classificat en 9h i 6 min.
Joan Bruguera - 1153è classificat en 9h i 46 min.

Felicitats a tots per haver finalitzat aquesta espectacular prova. Enhorabona FINISHER'S!!!!

Per acabar des de la nostra entitat volem felicitar a tota la organització de la Selenika pel gran treball logistic, técnic i humà que fan i que ha fet que aquesta prova sigui un referent d'àrreu.