dijous, 24 d’octubre del 2013

RAID CAL MARÇAL - ONLY WOMAN


Un altre cap de setmana amb força activitat esportiva d'alguns membres del club.

En primer lloc destaquem la presencia d'una de les nostres fèmines la Nadina Blanco en la Only Woman d'Odena, un esdeveniment d'entrenament i perfeccionament de Btt només per a dones i on hi participaren unes 120 ciclistes.
Les assistents podien escollir entre 3 recorreguts de diferent dificultat i varen ser acompanyades i aconsellades per grans professionals del món de la bicicleta de muntanya com Anna Villar, Sandra Santanyes, Claudia Galícia, Marta Vilajosana o Núria Espinosa, entre d'altres. 
La Nadina destaca el gran ambient que es va viure en tota la jornada. 
Enhorabona! Esperem que sigui la primera de moltes proves en que hi participis!



Per altre banda diumenge també es va celebrar la 24na edició del Raid de Cal Marçal. Un traçat de 46 km i 1200 metres de desnivell acumulat que el feia força dur però que alhora era espectacular per la gran quantitat de senders i corriols.
Dos membres del club el Gustavo Ligero i el Sergi Pesarrodona hi varen participar quedant molt ben classificats, 29è i 11è respectivament de la classificació general i d'entre un total d'uns 200 ciclistes.
En la prova hi participaren molts ciclistes dels diferents equips de la comarca, Tomas-Bellés, Fasol, BicisToni, BiciXtrem, etc.
Els nostres socis destaquen que la prova estava molt ben organitzada i que al final de la cursa es rebien un bon grapat d'obsequis .
Enhorabona cracks!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada